joi, 8 martie 2012

Ce sunt reptilienii?

 In imaginea alaturata se poate vedea cum isi pierde forma umana,iesind la iveala ochiul de reptla.
Reptilienii sunt niste fiinte de origine extraterestra, aflate foarte jos pe scara evolutiei, care se afla si pe planeta noastra de mii de ani. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi in loc de piele si avand un aspect de reptile, serpi, balauri, dragoni. Reptilienii incearca sa traiasca ca paraziti, in simbioza cu fiintele umane. Nu sunt capabili sa aiba sentimente, de aceea ei se hranesc cu cele umane, insa cu cele inferioare (frica, manie, ura, suferinta, durere).
         Exista si alte fiinte care provin din alte locuri ale Universului si care au luat contact cu planeta noastra, cum ar fi cei numiti “Marii Blonzi”, care sunt foarte evoluati spiritual, puri, frumosi si a caror natura esentiala este iubirea si intelepciunea. Traditiile spirituale vorbesc despre aceste doua tipuri de fiinte ca fiind demoni, respectiv ingeri.
         Francmasonii care au contact si sunt sunstinuti de Reptilieni, urmaresc sa creeze si sa mentina pe aceasta planeta o stare de mizerie, ignoranta si suferinta, pentru a crea mediul propice de dezvoltare al acestor fiinte, care in schimb le ofera francmasonilor putere efemera in aceasta lume. Majoritatea razboaielor sunt provocate si intretinute de francmasoni, pentru a crea un climat prielnic reptilienilor. Francmasonii considera campurile de lupta ca fiind altare de sacrificiu pentru demonii lor. Campurile de razboi, pline de durere si sange, sunt “hrana” preferata a acestor entitati.
         Acesti reptilieni-demoni traiesc de obicei intr-o dimensiune paralela lumii noastre fizice, dar exista si unii care traiesc chiar printre noi, pe aceasta planeta, avand forme umane. Pentru a-si putea mentine forma fizica umana, ei au nevoie sa consume sange uman. Insa in ultimii ani, datorita cresterii frecventei de vibratie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil sa-si mentina forma fizica, umana. Asa se face ca au aparut celebrele schimbari de forma (shift-shape) in care, in unele momente, unii “oameni” se transforma partial sau total in creaturi hidoase. In anii ce vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbari de forma. Reptilienii sunt constienti de faptul ca nu isi vor mai putea pastra forma umana si de aceea, prin supusii lor francmasoni incearca sa pregateasca terenul, obisnuindu-i pe oameni cu acest lucru (vezi emisiunile Discovery despre extraterestrii). Ei incearca acum sa faca public faptul ca exista de mii de ani pe planeta noastra si ca s-au implicat in mersul istoriei, ceea ce este adevarat, insa vrand sa ne pacaleasca ca ne-ar fi ajutat in bine. Practic, ei vor sa faca o substituire cu rasa Marilor Blonzi, care si ei au intervenit de multe ori, insa chiar pentru a ajuta omenirea in momentele cruciale. Marii Blonzi pot interveni pentru a a-i ajuta pe oameni, insa numai daca oamenii vor cu adevarat si le cer aceasta; ei nu intervin niciodata fortat, pentru a nu viola liberul arbitru al oamenilor care le-a fost daruit de Insusi Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu