sâmbătă, 21 mai 2011

"Tehnologia Dumnezeilor"

A avut oare Adam trei parinti?
Noutatile avansate in reproducerea umana artificiala –- tratamentul infertilitatii, Fertilizare In-Vitro (IVF), dezvoltare genetica, clonarea -– au devenit banalitati.  Marea curiozitate vine acum dintr-un nou experiment:
IVF Crearea Fetusului cu TREI PARINTI
In reportul prezentat de catre Noua Stiinta la data de 18 Octombrie 2003, o femeie care sa devina gravida printr-o procedura care combina o metoda controversata IVF folosind unele tehnici legate de clonare.
Experimentul deosebit a fost executat de catre echipele americane stiintifice in cadrul unei Universitati Chineze Medicale si a implicat o femeie care a esuat sa conceapa, folosind tehnica IVF, deoarece embrionii ei s-au oprit din dezvoltare dupa doua zile. Procedura noua, folosind metoda IVF( Fertilizare In-Vitro), mai intai au extras "oul" femeii si l-au fertilizat cu sperma sotului ei, evident in afara trupului, si apoi - aici apare inovatia - s-au obtinut alte "oua" de la o donatoare care au fost injectate in primele "oua" fertilizate dupa care au fost implantate primei femei. Experimentul avand succes.
Deci, nu in mod natural dar genetic, fetusul obtinut are trei parinti: Femeia, Sotul si Donatoarea.
Acum.....sa citim textele Sumeriene
In textele Sumeriene “ da, texte, nu unul ci o multime “- descriu Geneza Revizuita. Metodele folosite, incercarile si esuarile, in conceperea tanarului fiu al lui Enki Ningishzidda, sunt toate acolo. Dar dupa succesul obtinut in crearea barbatului Adamu, eforturile crearii unei femele au esuat. Atunci acest Enki a realizat ca problema poate fi rezolavata fertilizand "oul" intr-o femeie Pamanteana.
“Pentru un duplicat al lui Adamu, este nevoie de implantarea "oului" intr-o femeie Anunnaki asa spune Enki.
Succesul a venit imediat dupa ce Ninki, sotia lui Enki s-a oferit voluntara in recombinarea "oualelor" si implantarea lor in ea. Modificarea experimentului prin schimbarea sursei DNA al lui Ninki, o femeie Anunnaki, si nu de catre o mama pamanteana.
Ti-Amat “- EVA Biblica -“ avea DNA a celor trei parinti.
Inca odata, stiinta moderna foloseste invataturile Sumeriene.

Vorbind de Lut...
Un articol al MSNBC imi atrage atentia prin declaratia facuta: POATE CA SUNTEM FACUTI DIN LUT IN CELE DIN URMA", articol preluat din (MSNBC News) declarat de Washington DC in 23 Octombrie 2003 care spune.....
Joi stiinta a salvat religia printr-un studiu care releva faptul ca omul ar putea fi creat din LUT -- asa cum multe religii ne invata.
O echipa a Institutului Medical Howard Hughes si Spitalul General din Massachusetts spun ca au descoperit acele materii din lut ce suporta procesul formarii vietii.

Raportul oamenilor de stiinta descrie folosirea detaliilor din Geneza unde baza este lutul.
In Cartea Pierduta a lui Enki sunt repetate esecurile obtinerii unei clone, succesul venind in momentul in care Enki a realizat urmatorul fapt....
Din intamplare esecul nu este in amestec...
Din intamplare nici in ovulul femeii
Nici in esente nu este obstacolul
Ce Pamantul singur modeleaza
din intamplare asta sa lipseasca?

Si succesul obtinerii perfecte a modelului lui Adamu a venit dupa ce Ninmah si-a urmat instructiunile combinand genele intr-un vas de Lut din Pamant introdus intr-un vas de Cristal.
Dupa toate aceste detalii, stiinta moderna incearca sa foloseasca "Tehnologia Dumnezeilor".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu