sâmbătă, 21 mai 2011

MARTE, SUMERIENI SI PAMANT...

A FOST OARE DESCRIS "CHIPUL" DE PE MARTE ACUM 4500 DE ANI?
Succesul trimiterii de catre NASA a doi roboti hoinari pe Marte a fost un prilej de bucurie si speranta - bucurie pentru ca multe din incercarile precedente (incluzand cele Japoneze si Britanice) au esuat si speranta datorita posibilitati de a obtine confirmarea existentei apei pe Marte in trecut.
Aceasta confirmare a fost facuta publica de catre NASA pe data de 2 Martie 2004.
Purtatorul de cuvant al NASA a mers atat de departe afirmand "acolo unde a fost apa este posibil sa existe si viata". Vorbea desigur despre bacterii.
Pentru a concluziona ca acele bacterii pot exista pe Marte (o posibilitate care indica existenta apei), va impresiona cu greutate publicul; ce pasionant si extrem de semnificativ ar fi pentru omenirea din prezent si viitor daca s-ar gãsi dovada existentei viatii inteligente asemenea nouã pe Marte. Sumerienii au afirmat în textele lor înscrise pe placile de lut. Fotografiile satelitului Marinar au fotografiai in 1970 niste structuri spectaculoase, posibile artificiale (lasand la o parte misteriosul "CHIP").
Intriga Ramane in Cydonia
Ramane o intrebare fara raspuns (de catre NASA) De ce persista NASA sa examineze foarte atent zona Cydonia?!??

 In 1990 apar o serie de imagini reproduse ale NASA, incluzand poza 035-A-72 o panorama capturata deasupra Cydoniei (vezi mai jos). Se vede clar captura unei figuri de om din piatra, a unui barbat care poarta o casca si structurile unor pereti formand un unghi drept.

Alte fotografii facute de NASA arata un canal natural de apa echipat cu diguri, ce a ramas dintr-o structura pentagonala si drumuri de-a lungul structurilor.

Ignorand Evidenta

Dovada evidenta a structurilor si a "Chipului" a capturat interesul si imaginatia difritelor grupuri si indivizi. NASA, pe de o parte, ignora aceste marturii in mod expres si ne informeaza ca este de fapt indreptata atentia catre geologie. Ideea este ca este evidenta prezenta aceasta roca cu o forma ciudata, care descrie clar o fata umana, pictura luata in 1970.
Concluzia mea este ca Marte a fost populat de fiinte inteligente cu mii de ani in urma. Sumerienii stiai sigur acest lucru: Acelasi Anunnaki din Nibiru care a "venit" pe Pamant si a facut legatura cu Statia de pe Marte.

Picturile de pe cilindrii

Informatiile Sumeriene provenite de pe tablele de lut, cu o vechime de 4.500 de ani, care acum pot fi gasite intr-un muzeu din St. Petersburg in Rusia, care descriu legatura dintre oameni si "zei":

Se vede un astronaut (Omul Vultur) pe Pamant (descris de catre 7 puncte, Pamantul fiind a saptea planeta din afara numarata inspre Sistemul Solar, acompaniata de catre Luna, (care nu este descrisa plina pentru a nu se confunda), acest astronaut (de pe Marte?!? care este a sasea planeta numarand de la coada inspre Soare, iar la mijloc se afla o nava spatiala cu panouri si antene stand in cer intre ei.

"CHIPUL sa aibe 4500 de ani vechime?

Haideti sa facem o mica comparatie intre chipul gasit pe Marte si imaginea de pe tabla de lut, oare nu se aseamana clar?
Ar fi putut Sumerienii sa stie despre chipul de pe Marte in urma cu 4500 de ani?
Eu cred ca da.
E timpul sa umblam dupa dovezi clare aflate pe planeta Marte.

Alte fotografii facute de NASA arata un canal natural de apa echipat cu diguri, ce a ramas dintr-o structura pentagonala si drumuri de-a lungul structurilor.

Ce cauta NASA in realitate:Planeta Marte apare din nou in centrul atentiei. In acest timp, precedata de esuarile Japoniei si ale Marii Britanii in Misiunea Marte, NASA reuseste cu succes sa aduca pe planeta Rosie 2 roboti cercetasi - Spirit si Oportunitate -- misiunea este incununata de succes iar ei ajung fara probleme la baza planetei Rosii. O nava spatiala lansata de catre Agentia Spatiala Europeana a esuat aterizarea pe planeta dar orbiteaza in siguranta pe orbita planetei Marte. Dupa indicatiile initiale si fotografiile aferente facute in aceste misiuni vor dovedi adevarul; Acest Marte a fost odata o planeta cu apa -- rauri, lacuri si posibil mari si posibil ca apa sa existe inca.
Curentele explorari sunt menite pentru a gasi apa pe Marte, fotografiile prezentate de catre sonda spatiala Mariner a prezentat deja dovezi. Nu ne mai ramane decat sa credem ca in trecut Marte a fost o planeta cu apa.
Cautand "Viata".....
Deci ce cauta mai precis NASA?
Desi nu chiar direct, purtatorii de cuvant ai NASA declara ca "unde a fost apa acolo poate exista forme de viata".  Oficial, ei cauta doar dovezi despre existenta apei pe Marte. Daca apa inca exista posibilitatea populari planetei de catre oameni, declara Presedintele George W. Bush.  Un vis pentru viitor.
Dupa toate aceste dovezi clare nu pot afirma decat ca : Fiinte Inteligente au facut aceste calatorii intre Pamant si Marte de acum zeci de mii de ani in urma!

Dovezile Sumerienilor

Aceste dovezi au fost inregistrate –- in cuvinte si ilustratii -– de catre Sumerieni, aceasta civilizatie s-a dezvoltat linga Mesopotamia (acum mai precis in Iraq) in urma cu 6000 de ani.
Ei nu au confirmat vizitare de catre ei a planetei Marte. Totusi au scris pe placutele de lut despre Anunnaki (“Acei care au venit din Rai pe Pamant”) care au venit pe Pamant de pe planeta lor Nibiru, a doisprezecea planeta a sistemului nostru solar (numarand astfel Soarele, Luna si restul planetelor). Multe din textele antice, descoperite de catre arheologi, descriu cunostiintele aceastor Anunnaki, de a veni si pleca, despre cunostiintele astrologice, pe langa alte cunostiinte.
Mai mult, aceste texte sunt urmate de ilustratii gasite pe tablele de lut sau pe cilindrii. In texte sunt descrise calatoriile intre planete, Pamantul fiind numerotat drep a saptea planeta - care chiar asa este daca numaram invers, unde Pluto este prima, Neptun a doua, Uranus si Saturn a treia si a patra, Jupiter a cincea, Marte a sasea si Pamantul a saptea. In aceste texte Marte este descrisa ca Statie Intermediara - o oprire amplasata intre Nibiru si Pamant.
Si, incredibil dar adevarat, o tabla circulara care poate fi gasita Muzeul Britanic din Londra, descrie in opt segmente aspecte diverse ale calatoriilor spatiale dintre Anunnaki locuitorii planetei Nibiru si a Saptea Planeta (PAMANT) Fig. 122.  O sectiune particulara este descrisa separat, (Fig. 123 ) arata (si statele) traseul calatoriei lui Enlil (Stapanul Comenzii) detaliand traseul catre cele sapte planete; este descrisa deasemenea si o ruta intre palneta DILGAN (Jupiter) si APIN (Marte):


Marte o Baza Spatiala
In textele lor, Sumerienii descriu ca acesti Anunnaki calatoreau pe Pamant in grupuri de 15 persoane. Prima echipa, sub comanda lui E-A, ateriza in apa Golfului Persic, stabilind baza ERIDU (Casa de Departe).  In timp, 600 de Anunnaki au aterizat pe Pamant si alti 300 operau navele care faceau calatoriile dintre Pamant si Marte - da, Marte!
Dovada acestei imagini a conexiunii dintre Pamant si Marte este descrisa pe un cilindru acum pastrat in muzeul din St. Petersburg, Rusia) Fig. 121


O Baza Spatiala pe Marte
Pentru a fi posibila existenta acestei baze, acum mii de ani, o Baza Spatiala pe Marte necesita APA pentru a putea supravietui. Este posibil ca acesti Anunnaki sa fi luat apa de pe Pamant pentru a alimenta Baza Spatiala de pe Marte.
Anunnaki, foloseau planeta Marte nu doar pentru scurte opriri; ei au creat o Baza Permanenta pe Marte, completa cu structuri si drumuri.  Numeroasele imagini luate de catre Navele Mariner-9 in 1972 si Viking-1 Orbiter in 1976 arata clar varietatea structurilor artificiale  de pe Marte. Multe in zona Cydonia care include si faimosul "Chip".
Nu numai documentele antice dar si fotografiile facute de catre NASA in 1970, indica prezenta apei pe Marte.
Cautare Sau Ocolire?
Cautarile curente in vederea descoperii apei pe Marte sunt clar evidentiate de dorinta gasirii vietii pe Marte, ne referim la viata Microbiana. O intrebare vine de la sine: De ce NASA nu trimite "hoinarii" in zona Cydonia, unde propriile fotografii , descriu clar structuri artificiale )ignorand pe moment "Chipul")?
Pentru toti cei care au lansat aceste misiuni spatiale, cuvantul "Extraterestrii" ramane Taboo.

Un comentariu:

  1. fata de pe marte...nu e o dovada k evista viata
    e pur si simplu o creasta in scoarta...

    RăspundețiȘtergere