duminică, 22 mai 2011

Secretele dealului Kula din Himalaya


Secretele dealului Kula din Himalay
Hitler a trimis o expeditie secreta in Himalaya pentru a descoperi enigma aparitiei omului si pentru a pune stapinire pe niste cunostinte vechi care sa-i ajute celui de-al treilea Reich sa creeze o arma puternica.
Hitler – preocupat de originea vietii pe pamint
Cel mai mare mistic al celui de-al treilea Reich, o persoana care traia la propriu intr-o lume ezoterica pe jumatate inventata, era secretarul lui Hitler, Rudolph Hess. Acesta se distingea printr-o cumpatare extraordinara in aprecierea situatiilor si a perspectivelor lor de dezvoltare. Inainte de sosirea nazistilor, in anul 1926, Adolf Hitler i-a spus acestuia ca unui om de incredere: Stii, pe mine nu ma multumeste intru totul teoria lui Darwin si parerile care domina societatea in ceea ce priveste originea omului. Atunci, cel mai bine ne-ar putea lamuri in aceasta chestiune Rudolph Steiner, i-a raspuns ingindurat Hess.
Steiner era secretar general al asociatiei teozofice germane. El sustinea numeroase cursuri interesante despre misticismul crestin si cunostintele oculte ale lui Goethe. Principala lui creatie a fost cartea Doctrina tainica, in care a alaturat cu curaj dogmele evului mediu, ideile proprii si interpretarea credintelor indo-budiste. Steiner a murit anul trecut, si-a amintit suparat Hitler. Da?, s-a mirat Hess ca si cum ar fi auzit pentru prima oara despre acest lucru si s-a straduit sa ii distraga atentia fuhrerului, conducind discutia catre o alta tema.
Cu toate acestea, el ii cunostea obisnuintele conducatorului national-socialistilor si a prevazut ca, in cel mai scurt timp, acesta se va intoarce la problema teoriei originii omului.
Rudolph Hess nu s-a inselat si, cind s-a intimplat acest lucru, a propus: Ne putem folosi de profesorul Albert Hermann, de la Universitatea din Berlin.
Cele sapte rase originare
La recomandarea lui Hess si dupa o verificare foarte atenta a increderii si a puritatii singelui, Hermann a fost chemat la munca. A lucrat cu multa ardoare si uimitor de repede a creat o cercetare asupra raselor originare care, dupa parerea lui, erau in numar de sapte: adamitii polari, hiperboreenii, lemurienii, atlantii, arienii si inca doua rase, care au disparut foarte repede. Pe corabiile lor, asemanatoare in acelasi timp cu lebedele si cu dragonii, atlantii, care aveau, potrivit teoriei profesorului, niste trasaturi nordice bine exprimate au ajuns pe tarmurile Americii si ale Asiei Centrale, unde au dat viata unor noi neamuri. In deplinatatea ei, umanitatea a avut la origine trei radacini.
Prima dintre ele au fost adamitii, care puteau sa comunice cu ingerii, cea de-a doua – atlantii, o rasa nordica foarte puternica, disparuta din cauza folosirii magiei negre, iar cea de-a treia radacina au fost lemurienii – niste creaturi slabe, care aveau capacitati telepatice.
Acestia din urma insa s-au dovedit foarte putin rezistenti si au disparut relativ repede.
Lucrarea lui Hermann i-a placut lui Hitler. Dar fuhrerul vroia sa aiba niste confirmari istorice a ceea ce era scris. In acea perioada, la initiativa lui Hess si a lui Hermann au avut loc niste cercetari in coloniile de tibetani si hindusi, care aparusera la Munchen si Berlin – oamenii lor au devenit membrii Ordinului negru SS, care indeplineau misiuni secrete pentru obtinerea unor cunostinte. Cu alte cuvinte, potrivit limbii profesionale a serviciilor speciale, acest lucru se numea activitate operationala printre emigranti cu scopul dobindirii unor informatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu