duminică, 22 mai 2011

OZN – Origini terestre ?!


Lasand la o parte materialele clasificate, in marea lor majoritate, precum si misterele accelerarii tehnologiei si a stiintei in general odata cu terminarea celui de-al doilea razboi mondial, accelerare care a trecut de la dezvoltarea fireasca (din punctul A in B si apoi in C) la cea exponentiala, inexplicabila ca timp si spatiu (din punctul A in M de exemplu) raman cateva lucruri evidente care au reusit sa scape din interiorul mapelor cu coperti groase si grele, de dosare interzise : proiectele naziste UFO sau concret “aparate de zbor in forma disc/farfurie cu viteze si autonomie aparent nelimitate”.
Inainte de a vedea stadiul concret in care ajunsesera proiectele incredibile ale tehnicienilor germani, super secretizate si reprezentand ca finalitate impunerea suprematiei ariene asupra planetei, haideti sa vedem anomaliile de care se lovisera aliatii ca o confirmare a zvonurilor din acele vremuri : Foo Fighters ! Numerosi piloti americani sau englezi au declarat ca bombardierele americane erau urmarite de “bile de foc” sau de “discuri zburatoare luminoase” care puteau efectua manevre si atinge viteze absolut de neimaginat. Rapoartele devenisera atat de numeroase, incat aliatii se temeau de orice arme noi s-ar fi zvonit ca pregatesc nazistii, mai ales ca Hitler se lauda cu “o noua arma minune” cu care se va impune definitiv in razboiul aerian… sa fi fost aceasta arma “minune” chiar OZN-urile care speriasera aviatia aliata ? Daca da, acestea trebuiau sa provina din buncarele si retelele de tuneluri subterane sapate de-a lungul Poloniei, Austriei si Cehoslovaciei in care se mutase armata germana incepand cu toamna anului 1944, pentru a scapa de bombardamentele grele ale aliatilor. Intr-unul din aceste buncare, de nivel top secret, Hitler avea stransa si o super elita stiintifica care avea un singur ordin : sa ii construiasca o arma care sa castige razboiul mondial ! Aici a fost proiectata decolarea verticala, prima racheta balistica, propulsoarele cu reactie, avionul de lupta intr-o forma aproape identica cu cel de astazi… si lista poate continua, fara sa uitam ca in acelasi timp sub apa, (U-boat) submarinele germane faceau prapad in oceanele din jurul lumii.
nazi ufo
Intorcandu-ne in 1944, in cadrul fabricii Skoda din Cehoslovacia incepuse derularea unui proiect strict secret privind construirea unor arme neconventionale, despre ale caror detalii stia doar o mana de oameni, fiind vorba despre “construirea unor obiecte mai mult sau mai putin circulare, cu decolare verticala”. Decolarea verticala era chiar una dintre prioritatile zero ale echipei secrete.
die glocke
Die Glocke sau Clopotul a fost una dintre primele “obiecte circulare” zburatoare fiind testata de catre nazisti sub pamant, in tunelurile de legatura dintre buncare. Acesta avea intr-adevar infatisarea unui clopot fiind acoperit la exterior cu ceramica, iar levitatia ii era conferita de un sistem de doua elici care se invarteau in sensuri opuse la care se adauga o puternica incarcatura electrica in incercarea de a crea un vortex, ca si in cazul tornadelor. Toate documentele originale “au disparut” impreuna cu cercetatorii nemti, cateva mii, fiind mutati in secret in Statele Unite dupa terminarea razboiului. Indicii insa, aveau sa apara la 20 de ani distanta, mai exact in 9 decembrie 1965 in Pennsylvania, in jurul orei 04,30 cand martori oculari au asistat la prabusirea unui obiect zburator in forma de clopot. Armata americana a sosit la scurt timp indepartand multimea si au ridicat si tansportat “clopotul” in mare viteza catre o baza aeriana militara. Martorii oculari mai spun ca la baza, clopotul avea niste inscriptii ciudate imprejurul lui… adica exact ca si in cazul celui nazist ? Intrebarea atunci, este cum a aparut clopotul german 20 de ani mai tarziu in America ?!
In aprilie 1945 Hitler a ordonat uciderea a 62 de savanti care lucrasera in cadrul proiectului Clopotul. Pe langa acestia, si cei care lucrasera la celelalte proiecte strict secrete au avut aceiasi soarta. De aceasta stergere a urmelor s-a ocupat personal Kumler, seful diviziei proiecte secrete insa, nedorind sa se afunde impreuna cu furerul, era pregatit sa schimbe taberele prin predarea catre americani a tuturor planurilor secrete in schimbul imunitatii. Ce s-a intamplat de fapt nu se stie insa Kumler, cel care detinea toate documentele secrete privind munca oamenilor de stiinta la proiectele speciale a disparut pur si simplu, si nimeni nu l-a mai vazut pana in ziua de azi. In paralel, exista 6 rapoarte absolut diferite privind moartea acestuia… insa niciunul nu are legatura cu anii sfarsitului celui de-al doilea razboi mondial cand a disparut.  Alt lucru ciudat s-a intamplat la procesul de la Nuremberg : toti nazistii, prezenti sau in absenta, au fost judecati si condamnati… cu exceptia lui Kumler. De el nu s-a mai amintit nimic, de ce oare ? Cu cine putea avea o intelegere atat de grea si in baza a ce la schimb, incat sa modifice cel mai important proces al tuturor timpurilor ?! Doar cu Americanii si numai in urma predarii documentelor proiectelor secrete, care a dat de altfel si nastere la operatiunea Paper Clip :
paper clip
Dandu-si seama repede de nivelul la care ajunsesera nazistii in buncarele lui Hitler, americanii au conceput aceasta operatiune prin care au transferat in America toate documentele si savantii nazisti care lucrasera in cadrul proiectelor speciale. Oficial, s-a vorbit despre doar cativa savanti nazisti naturalizati pe teritoriul american insa, in fapt, americanii ii luasera pe toti… cu miile ! La doar un an de la punerea in practica a acestei operatiuni, cu savantii si documentele naziste pe teritoriul american, incep sa fie reclamate aparitiile UFO in diferite zone de-a lungul americii… in iunie 1947 este inregistrat primul raport privind vederea unui OZN pe teritoriul american, de catre un pilot al aviatiei militare americane, in urma descrierii acestuia luand nastere si celebra denumire de “farfurii zburatoare”…  sa fie doar o coincidenta ? Sa fie Roswell doar inceputul negru al unei noi conspiratii, al unei noi ere de minciuna sau chiar a fost prima dovada palpabila ca nu suntem singuri in univers ?! A cazut oare atunci o nava spatiala provenita din spatiul extraterestru sau se defectase unul dintre proiectele naziste, devenite peste noapte, americane ?? Iata doua dintre schitele tehnice aduse de nazisti pe langa Clopot, drept troc cu viata lor, americanilor :
nazi ufo 2
Intram oare intr-o noua conspiratie care se afla in interiorul conspiratiei existente deja ? Subiectul UFO a devenit instantaneu tabu deoarece se spunea ca lumea nu era pregatita la acel moment, ca dezvaluirea adevarului ar putea aduce prejudicii credintei, ca ne-ar fi greu sa credem in existenta unor civilizatii extraterestre… si acum avem ipoteza unei conspiratii cu OZN-uri provenind de fapt de pe pamant ?!
Aflati o noua versiune complexa a controversatului subiect UFO, intr-un documentar de 43 minute aici :   http://video.google.com/videoplay?docid=2301623855480311871#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu