sâmbătă, 21 mai 2011

Misterul piramidei Kukulcan

Misterul piramidei Kukulcan
Într-o zi ploioasă de vineri, 24 iulie 2009, nişte turişti care vizitau complexul mayaş Chichen Itza din peninsula Yucatan au fost martorii unui eveniment misterios şi extraordinar.
Hector Siliezar împreună cu soţia sa şi cu cele două fiice se aflau în timpul unei vacanţe la Cancun, Mexic, atunci când au pornit să viziteze faimosul complex Chichen Itza.
În jurul orei 14, tatăl le-a făcut fetiţelor trei fotografii în faţa piramidei Kukulcan cu camera digitală a telefonului celular. Când s-a uitat imediat după aceea la imagini a fost surprins să constate că celularul înregistrase în ultima poză, o rază de energie luminoasă destul de mare şi clară care ieşea din vârful piramidei.
El i-a arătat soţiei fenomenul captat în imagine şi amândoi au fost foarte uimiţi deoarece ei nu văzuseră acea rază de energie cu ochii liberi. Foarte entuziasmat Hector a început să arate şi altor turişti care vizitau atunci Chichen Itza descoperirea.
Una dintre persoanele căruia domnul Siliezar i-a arătat fotografia s-a nimerit a fi un binecunoscut prezentator TV şi actor mexican pe nume Rene Franco. Acesta i-a arătat fotografia ghidului turistic care a afirmat: „imagini din acestea sunt rare, dar am mai întâlnit”.
Raza de energie care iese din vârful piramidei Kukulcan este autenticăJose Jaime Maussan este un jurnalist mexican şi unul dintre cei mai importanţi ufologi din ţara sa. Împreună cu Fernando Correa, acesta prezintă emisiunea radio şi TV „Marile mistere ale mileniului treizeci”, care a început să fie difuzată în anul 2004 pe Canal Cuatro de Televisa, având audienţă mare chiar de la început.
În octombrie 2009, Jaime Maussan a participat la o prezentare în California, Los Angeles, iar la sfârşitul conferinţei a luat la cunoştinţă de această fotografie a piramidei Kukulcan.
Timp de mai multe luni echipa emisiunii „Misterele mileniului treizeci” a investigat autenticitatea misterioasei imagini a luminii care iese din vârful piramidei Kukulcan.
Renee Franco l-a invitat pe Jaime Maussan în cadrul emisiunii sale „Es de noche y ya llegue!” (Este seară şi am sosit!) unde a recunoscut autenticitatea celor declarate de Hector Siliezar Hernandez.
Datele găsite în memoria telefonului celular cu privire la fotografie confirmă din punct de vedere geografic, topografic, după oră şi dată afirmaţiile familiei Siliezar. Fotografia a fost evaluată de Giuseppe Garofalo şi Guillermo Anaya, doi experţi în analiza imaginii din Italia şi Mexic. Ambii au ajuns la concluzia că materialul este autentic, fără trucaje.
Se ştie că peninsula Yucatan este un loc în care apar des declaraţii asupra fenomenelor OZN. Există multe mărturii ale acestor apariţii şi se urmăreşte crearea unei legături între aşa-zisele fiinţe extraterestre care vin din spaţiu şi misterioasa civilizaţie Maya.
Oare mayaşii chiar comunicau cu extratereştrii folosindu-se în acest scop de temple cum este piramida Kukulcan pentru a emite semnale în spaţiu? Unele voci afirmă că această piramidă magnifică este un acumulator de energie universală, care în ultimul timp a început să se reactiveze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu