vineri, 20 mai 2011

Proiectul blue beam

[Nota: Serge Monast si un alt jurnalist, ambii implicati in cercetarea Proiectului Blue Beam, au murit de "infarct miocardic", la cateva saptamani unul de celalalt, neavand nici unul dintre ei antecedente care sa indice vreo boala cardiaca. Serge a fost in Canada. Celalalt jurnalist canadian se afla intr-o vizita in Irlanda. Inainte de moartea sa, guvernul canadian i-a rapit fiica lui Serge, in incercarea de a-l face sa renunte la cercetarea Proiectului Blue Beam. Fiica lui nu a fost gasita niciodata. Asa-zisele "atacuri de inima" sunt una dintre metodele de moarte indusa, ale Proiectului Blue Beam.]
Faimosul Proiect Blue Beam al NASA [National Aeronautics and Space Administration] a avut patru etape diferite, pentru a implementa Noua Religie condusa de insasi Antihrist. Trebuie mentionat ca Noua Religie este fundatia Noului Guvern Mondial, fara aceasta religie dictatura Noului Guvern Mondial fiind imposibila. Fara o credinta universala in Noua Religie, succesul Noii Ordini Mondiale este imposibil! De aceea Proiectul Blue Beam este atat de important pentru ei, si a fost ascuns asa de bine pana acum.
Cutremure INDUSE si Descoperiri false
Primul pas in Proiectul Blue Beam al NASA, se refera la re-evaluarea tuturor cunostintelor arheologice. Acesta are de-a face cu cutremurele artificial create, in locatii precise, cu presupusele noi descoperiri care vor explica intr-un final tuturor oamenilor "eroarea" fundamentala a tuturor doctrinelor religioase. Aceste informatii false vor fi utilizate pentru a explica tuturor natiunilor ca doctrinele lor religioase au fost intelese si interpretate gresit de secole. Pregatirea psihologica pentru acest prim pas au fost deja puse in aplicare prin filmul din 2001 "A Space Odyssey", Serialul StarTrek si in "Ziua Independentei", ambele avand de a face cu o invazie din spatiu si unificarea tuturor natiunilor pentru respingerea invadatorilor. Ultimul film "Jurrassic Park", se ocupa cu teoriile despre evolutie, afirmand ca, cuvintele lui Dumnezeu sunt niste minciuni.
Descoperirile "programate" (masluite)
Ce este important de retinut din acel prim pas, este ca aceste cutremure se vor produce in diferite locuri de pe Pamant, unde arheologii cred ca se afla ingropate mistere inca nedescoperite. Cu aceste cutremure, va fi posibil ca oamenii de stiinta sa redescopere acele "mistere ingropate", cu ajutorul carora vor fi discreditate toate doctrinele religioase. Acesta este prima etapa a pregatirii oamenilor, deoarece acestia doresc sa distruga credinta tuturor Crestinilor si Musulmanilor de pe pamant. Pentru a face asta, ei au nevoie de "dovezi" false din trecut, care vor dovedi tuturor natiunilor ca religiile lor au fost intelese si interpretate gresit.
Marele "Spectacol din Cer"
Cel de-al doilea pas in Proiectul Blue Beam, al NASA, implica un "spectacol spatial" gigantic, cu proiectii holografice 3D, proiectii de imagini in diferite locatii din lume, fiecare fiind o imagine diferita in functie de credinta religioasa predominanta in aceea zona. Aceasta noua "voce a lui Dumnezeu" va fi rostita in toate limbile. In scopul de a intelege aceasta, trebuiesc studiate cercetarile diferitelor Servicii Secrete, facute in ultimii 25 de ani. Rusii au pus la punct un program avansat pe calculator, chiar l-au exportat, pe care l-au alimentat cu date priviind studii ale anatomiei corpului uman, compozitia electro-mecanica a corpului si cu studii privind compozitia chimica, biologica si electrica a creierului uman. Aceste computere au fost "alimentate" (programate) cu limbile vorbite de toate popoarele lumii, precum si semnificatia acestora. Dialectele tuturor limbilor au fost implementate in computere cu ajutorul transmisiilor prin satelit. Rusii au inceput sa "alimenteze" computerele cu programe obiective, precum cele despre "noul Mesia". De asemenea, se pare ca rusii - oamenii noii ordini mondiale - au implementat diferite metode suicidale alocand fiecarei persoane si fiecarei societati impulsuri electronice, menite sa induca ganduri suicidale daca persoana respectiva nu accepta noile reguli ale Noii Ordini Mondiale.
Exista doua aspecte diferite ale pasului doi.
Primul este "Spectacolul Spatial". De unde va veni acest Spectacol Spatial ? Spectacolul Spatial, imaginile holografice vor fi utilizate intr-o simulare apocaliptica, in timpul careia tuturor natiunilor li se vor arata scene care vor reprezenta implinirea profetiilor, acestia dorind sa verifice reactiile care vor avea loc in acele momente.
Aceste imagini vor fi proiectate din sateliti spre stratul de sodiu, aproximativ la 60 de mile mai sus de Pamant. Au fost observate astfel de teste din cand in cand, dar acestea sunt atribuite cu OZN-uri sau "Farfurii Zburatoare".
Rezultatul acestor evenimente deliberate va fi pentru a arata lumii noul "Hristos", noul Mesia, Matraia (Maitreya), pentru imediata implementare a Noii Religii Mondiale. "Chiar si cei mai invatati vor fi pacaliti".
Proiectul are capacitatea, ca prin anumite dispozitive, sa ridice un numar mare de oameni, trimitandu-i intr-un spatiu si timp necunoscut. Sau observat teste ale acestor dispozitive in rapirea anumitor oameni de catre acei mici extraterestrii, care rapesc oamenii din patul pe geam si ai duc in acele "navete spatiale" aflate in asteptare. Impotrivirea la noua religie universala, la noul Mesia vor duce la pierderea de vieti omenesti la o scara inimaginabila in toata istoria umana.
Proiectul Blue Beam va pretinde ca este implinirea universala a tuturor profetiilor din trecut, ca un eveniment major ce a avut loc acum 2000 de ani. In principiu, acesta va utiliza cerul ca pe un ecran urias de film ( pe stratul de sodiu, la aprox 60 de mile), pe care satelitii vor proiecta imagini simultane in toate cele patru colturi ale lumii, in fiecare limba si dialect in functie de regiunea respectiva.
Computerele vor coordona satelitii, softul care este deja implementat, va rula Spectacolul de pe Cer. Imaginile holografice se bazeaza pe combinarea de semnale aproape identice, pentru a creea o imagine sau holograma in profunzime, fiind aplicabila in egala masura undelor ELF, VLF si LF, precum si fenomenelor optice. In mod specific, spectacolul va consta din mai multe imagini holografice in diferite parti ale lumii, fiecare fiind o imagine diferita, in conformitate cu religia din acea zona. Nici o zona de pe pamant nu va fi exclusa. Cu efectele produse de calculator si cu sunetul care pare ca provine din spatiu, enariasii uimiti vor asista la revenirea lui Mesia.
Apoi proiectiile lui Isus, Mohamed, Buddha, Krishna, etc., vor fi contopite intr-o imagine unica, nu dupa ce vor fi date explicatiile vis-a-vis de misterele descoperite. Acest dumnezeu unic, va fi de fapt Anticristul, care va explica faptul ca diverse scripturi au fost gresit interpretate si intelese si ca vechile religii sunt responsabile pentru invrajbirea oamenilor si natiunilor, prin urmare vechile religii trebuiesc eliminate pentru a face loc noii religii mondiale, reprezentata de un singur Dumnezeu, Anticristul pe care il au in fata lor.
Desigur, aceste evenimente superb orchestrate vor avea ca rezultat mari tulburari la nivel social si religios, pe o scara foarte mare, fiecare natiune dand vina pe alta pentru inselaciune. In plus, acest eveniment va avea loc intr-o perioada de anarhie politica mondiala, creeata datorita unei catastrofe globale. SUA planuieste sa foloseasca "Cantecul bucuriei" al lui Beethoven, ca si imn pentru introducerea noii religii mondiale. Daca punem acest spectacol spatial alaturi de Programul Star Wars, obtinem : o combinatie de radiatii electromagnetice si hipnoza, care au fost un subiect intens de cercetare. In 1974, de exemplu, cercetatorul G.F. Shapins a spus ca una dintre propunerile de cercetare sustinea ca " ... in acest proiect se va arata ca, cuvintele rostite de cel care se ocupa cu hipnoza, pot fi convertite direct de catre energii electromagnetice in subconstientul creierului uman, fara a se folosi vreun dispozitiv mecanic pentru receptie sau transformare a mesajului, si fara ca persoana sa fie expusa unei astfel de influente, avand sansa de a controla informatiile de intrare in mod constient. Este de asteptat ca, comportamentul rational va fi considerat ca fiind rezultatul propriei lor vointe libere. "
Oricine studiaza asa-numitul fenoment de "channeling" (clarviziune), ar fi indicat sa ia in considerare acest domeniu de cercetare. Se poate observa ca cei care se considera "clarvazatori" au crescut considerabil, de cand acest tip de cercetare a fost efectuat. Este straniu cum mesajele acestora sunt foarte asemanatoare, indiferent de sursa de provenienta a acestora, sau indiferent de entitatea divina de la care pretind acestia ca au informatiile. Este de luat in calcul credibilitatea acestor persoane si a informatiilor pe care le ofera acestia, trebuie evaluate im mod critic si judecate aceste informatii si modul in care acestea ar putea fi benefice noii ordini mondiale.
Ziarul The Sydney Morning a publicat un articol pe data de 21 Martie 1983, care anunta ca rusii "invadeaza" mintile umane, articolul fiind transmis de catre doctorul Nathan Abnuengy, profesor asistent la Facultatea de Agricultura din Asia. Acest articol face referire la rusii care au creat acel supercomputer, despre care am pomenit anterior, care este important deoarece aceste tipuri de computere pot fi controlate cu ajutorul satelitilor din spatiu. Calculatoarele au fost programate cu toate limbile si dialectele tuturor popoarelor din lume. Dar acum nu mai vorbim despre rusi, este vorba de SUA, care implementeaza computerele cu informatiile necesare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu