sâmbătă, 21 mai 2011

Miracolele apar în momentele limităUn soldat american înspăimântat de inamic a devenit invizibil

În timpul atacului de la Pearl Harbour din cadrul celui de Al Doilea Război Mondial, manifestările paranormale ale unui soldat american i-au salvat acestuia viaţa!

Cum a fost posibil? Soldatului i s-a făcut atât de frică de moarte încât s-a concentrat intens şi s-a rugat lui Dumnezeu să săvârşească o minune şi să-l lase cu zile. Minunea s-a produs realmente, căci el a devenit invizibil cu echipament cu tot şi s-a strecurat pe lângă inamic fără a fi zărit de nimeni până a ajuns într-un loc lipsit de pericole.

După ce a făcut cunoscută ingenioasa şi strania sa tactică, i s-a cerut să repete experienţa în faţa mai multor martori pentru a fi atestat fenomenul. Ridicat în aer la bordul unui avion, soldatul a fost apoi aruncat de la înălţime afară din avion, fără niciun fel de paraşută, deasupra unei numeroase asistenţe care a privit uimită cum, după ce a apărut ca un punct pe cer, a dispărut din vedere pentru a apare apoi nevătămat pe pământ. Deşi anterior manifestase invizibilitatea, în acest caz pur şi simplu se teleportase.

Acesta este unul din cele mai spectaculoase cazuri de dematerializare, teleportare şi rematerializare atestate în epoca modernă şi este menţionat faptul că soldatul american nu urmărise trezirea acestor capacităţi paranormale printr-un antrenament special.


Articol preluat din Revista YOGA MAGAZIN nr. 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu